Monday, April 16, 2007

sõna võim ja võimetus

Õnnetul kombel juhtus täna niisugune lugu, et põhjustasin enda heale sõbrale hunniku meelehärmi. Kõige kurvem on see, et minu käitumise eesmärk oli hoopis vastupidise suunaga - ehk siis kõige pisemateski nüanssides heasoovlik.

Paraku aga sain arusaamatuste jada tulemusel telefonikõne, mis päikselise päeva hoobilt lõpetas. Kahjuks oli telefoni teises otsas kõnelev hea inimene sellises seisus, et selgitamisvõimalust mul ei olnud:((( Väga kurb.

Et oma pahategu ühiskonna ees veidigi lunastada, läksin viisin juba ammu selleks valmispandud riided lõpuks taaskasutuskeskusesse ära. Loodetavasti leiab keegi sealt endale vajaliku riideeseme. Korralikud riided olid, paneks isegi veel selga aga lihtsalt kõiki ei jaksa ju kanda. Noh ja mõni ei lähe enam selga ka, kui ausalt öelda.

Pärast tegin Pirital kaheksakilomeetrise jooksuringi. Vana äraproovitud nipp aitas ka seegi kord. Natuke läks kergemaks. Kuigi sant tunne on siiani. Äraütlemata halb on, kui keegi sinu tõttu ülimat meelehärmi peab kogema, olgugi, et võib olla on tema etteheited täiesti ülekohtused.

Loodan, et aeg need asjad selgitab. Ja loodan, et see inimene ei pea ise kunagi teiselt poolt telefonitoru selliseid sõnu kuulma nagu ta mulle täna ütles...

No comments: