Thursday, January 01, 2009

Aastalõpuvõistlus 2008

vana_03_maareAasta viimase võistluse tegime Maarega eile Nõmme Spordikeskuse juures, kus SK Tallinna Kompass korraldas oma igaaastast aastalõpuvõistlust.

Kui esimene-teine vahetus tuli joosta tavalise orienteerumiskaardiga, siis kolmandas-neljandas vahetuses pidi igaüks endale ise kaardi joonistama ja selle järgi siis oma raja läbima. Väga lahe vahepala, ehkki tundub, et kulutasin ilmselgelt liiga palju aega kaardi joonistamisele, jooksu ajal polnud enam põhjust eriti oma kätetööd vaadata, kõik etapid olid juba niigi meelde jäänud. Paneme siia juurde meie joonistatud orienteerumiskaardid :).

vana_04_heitiKui esimesed neli etappi tuli joosta kordamööda, siis viimasel etapil oli valida, kas joosta koos, kordamööda või jookseb ainult üks.

Tihedas konkurentsis Soosambla Suusaklubiga, kes päev varem saabus jooksutreeningutelt lõunalaagris, saavutas võistkond Kalamaja kaagid saavutas üldkokkuvõttes 21. ja segavõistkondadest 6. koha. No kui päris aus olla, siis tihe konkurents oli ainult korraks, teise vahetuse lõpus, pärast seda näitas Viff, oma tõelist taset ja meil Maarega enam erilist lootust nende vastu polnud :).

Pärast võistlust pakkusid korraldajad kuuma sauna, suppi ja muud, hea võistlus, järgmine aasta oleme jälle kohal. [tulemused].

No comments: