Tuesday, October 24, 2006

nädalavahetusest ...

Nädalavahetus algas seekord juba reedel ... Hansapank Xdream 2006 hooaja lõpetamisega ... klubis BONNIE & CLYDE. Üllatuseks tundus klubis, et ma pole vähemalt pooli XDream sarjal osalenuid senimaani kohanud - olen´s ma tõesti nii kinnisilmi senimaani liikunud? Sain hulga mõttetuid auhindu (näiteks uhke särgi kirjaga `HOOAJA PARIM`, aga kahjuks L-suurusega. Siis veel Sportland

kinkekaardi, millega tohib osta ainult NIKE kosmonautide riideid), lisaks päris andeka kompassi :).

Hooaja lõpetamiselt läksime Toomasele ja Mailele külla, koju magama saime mingi kolme paiku.

Laupäeva hommikul sai mõni meist suurte raskustega maast lahti ja magas maha enamuse sõidust Saaremaale. Paigutasime oma asjad Tahula külalistemajja ja siirdusime seejärel FC Kuressaare kodustaadionile, kus pidi toimuma jalgpallilahing orienteerumisklubide RSK RAE ja OK M.A.R.U. vahel. Hoolimata sellest, et OK M.A.R.U. esindajaid oli kohal täpselt kaks, ei jäänud mäng ära, võistkonnad loositi ja lahing oli täpselt sama keevaline, kui varasematel aastatel - tõsi, seekord küll ilma vere ja vigastusteta :).

Jalgpallilahing jätkus sauna ja piduliku õhtusöögiga tavernis Suur Töll.

Pühapäeval siis Saaremaalt tagasi Tallinna. Käime ema juures. Õhtu sisustame remondiga. Mõned pildid Saaremaalt said pandud aadressile http://heiti.planet.ee/.

2 comments:

Risto Kiilberg said...

Pildilt on märgata, et ühele tõsisele isasele multisportlasele kasvavad sügiseks kenad kohevad sarved, millega ta siis sportimisest vabaks jäänud aja, ehk kogu külma talve, endale emaseid liigikaaslasi lähedale meelitab. Kevadel esimeste suladega viskab isasloom sarved taas põõsasse ning jätkab oma tavapärasel elurütmil. Kuna talve jooksul tehakse aga sarvesegase peaga vägagi huvitavaid kõrvalepõikeid rutiinist, jääme huviga ootama uusi kokkuvõtteid ning fotojäädvustusi nendest :-)

Anonymous said...

Kuna sa oled enamus aega rajal teistest eespool, siis ei saa neid muidugi tunda. Piimhape on palju tuttavam ;)