Sunday, October 15, 2006

Pille, Rummu ja OWD

Tänane plaan oli OWD Rummu karjääris, või õigemini plaanisin teha ära viimased kohustuslikud harjutused, et saaks kätte PADI OWD litsentsi. Maarel, kui „vanal kalal” on juba vastav litsents ammu olemas ja tema tahtis lihtsalt „kätt harjutada”, et vanad oskused rooste ei läheks. Mnjah ... 100%-liselt see ei õnnestunud ... algas aga kõik tegelikult eile ...

... võtsime Maarega kaasa ka Mamburi ja sõitsime kolmekesi sõbralikult koos Raplasse, et tähistada Maare ja Mamburi vanema õe, Pille, vananemist. Sünnipäevapeol vist innustusime veidikene liiga palju, ning täna hommikul Raplas selgus, et pidu polnud möödunud kadudeta - kaduma oli läinud Maare tervis - igatahes oli tal hommikul hirmus peavalu.

Läbi raskuste õnnestus siiski üles saada, ning sõita veel Kuusiku lennuväljale, kus Mambur koos teiste omasugustega langevarjuga hüppas. Nägime vilksamisi ka Mamburi uut tüdruksõpra - BRITA-t :).

Üle Varbola ja Ruila Rummu ja 10-ne minutilise hilinemisega oleme kohal. Ilm pole just ülemäära innustav: 9°C ja küllalt tugev tuul, vesi +11°C. Maare pole enesetundega veel sõbraks saanud ja nii lähen mina üksi veemõnusid nautima :). Maare saab selle eest vähemalt minust pilti teha :).

Algul on karjääris ujuda vägagi imelik, nähtavus umbes 5 meetrit (kui keegi pole parasjagu muda üles keerutanud) ... ja suunataju on täiesti null. Suurest erutusest unustan regu otsimise harjutust alustades enne regu suust ära võtmist sisse hingata ja regu otsimist sooritades on juba kerge paanika - kui „kui nüüd kohe regu ei leia, siis ...”. Ei tea, kas instruktor Terje kah aru sai, et paanika juba lähedal oli :)? Aga edasi läheb libedamalt ning kui harjutused läbi ja ujuda lastakse, siis on juba tore ja huvitav ...

... igatahes kui lõpuks karjäärist välja saan, siis vappekülma küll pole, aga käed on külmast tuimad ja tundetud. Kuna Maarel ikka veel enesetunne väga halb, siis sõidame kiirelt koju.

Ning praegu, kui mina juttu postitan, hakkab Maare vaikselt ellu ärkama :) ...

No comments: