Wednesday, March 14, 2007

enesetunne paraneb

Laupäeval hea hoo sisse saanud, käisime Maarega jooksmas ka pühapäeval. Mina jooksin kodust Veskimöldresse ja seal siis juba suurema pundiga ühiselt Harku ring. Aga kodust Veskimöldresse jooks oli huvitav. Nimelt pole ma kunagi mõelnud, et sirge tee, mis läbi Stroomi metsa jookseb, on vana raudteetamm ... ültetades Paldiski maantee jätkub piki Kõrgepinge tänavat, Norma ja Loomaaia vahelt kuni Ehitajate teeni. Edasi Järveotsa tee ja Kadaka tee vahel üle Akadeemia tee, üle Kadaka autoturu ja jõuabki tähetorni tänavani.

Pelgasin, et kas sealt saab ikka läbi ja keerasin igaks juhuks Ehitajate teele ja sealt piki Kadaka teed. Aga kuni Ehitajate teeni on raudteetamm vägagi hästi joostav. Kokku siis 22.8 km. Kuna GPS oli kaasas, siis panin track-i ka planetisse.

Esmaspäeval olid minul jalad igatahes täiesti kanged ja nii möödus õhtu ainult remonti tehes, aga selle eest täna tegime järjekordse, tervistava jooksu, mina seekord kodust Piritani ja ümber Lauluväljaku tagasi. Enesetunne on muutunud tunduvalt paremaks.

Õhtul siis jälle remont ... ning lõpuks ometi sai saetud ka garderoobi külgsein õigesse mõõtu ... homme panen garderoobi lõplikult kokku ... loodetavasti.

1 comment:

Risto Kiilberg said...

Vaatan ja imestan, päris seff värk. Peab ka naisele vist vihjama, mida sünnipäevaks vaja :)