Tuesday, March 20, 2007

rattahooaja avamine

Pühapäeval sai kokku lepitud, et kui täna just väga kole ilm ei ole, siis avame jalgrattahooaja. St. mina avan jalgrattahooaja ja sõber Ott aitab avada, kuna temal see juba ammu avatud :). No vaatasin ma seda ilma täna ja väga kole ta ei tundunud :), kella viie ajal veel +9°C.

Tööpäeva lõppedes tulin siis kiiresti koju, et kella kuueks, nagu kokku lepitud, Kadriorgu jõuda. Loomulikult ei jõudnud - ikkagi hooaja esimene jalgrattasõit - kõigepealt vaja leida talveks ära pakitud riided. Siis vaja kruvida jalgrattalt maha sügisesest X-Kaato seiklusvõistlusest külge jäänud pedaalid ja siis sinna asemele clip-id. Siis pumbata täis jalgratta kummid. Siis kinnitada jalgratta külge GPS :). Siis panna jalga rattakingad, pähe kiiver ja kiirelt uksest välja ning teele ... krt, teel olles sai selgeks, et kiiver ununes suure kiirustamisega.

Niisiis, sadamast läbi, mööda Tuukri ja Nafta tänavat mere äärde. Mööda kose teed, korraks läbi ka Maarjamäelt, kus meiega liitub veel üks rattur - Arti. Mööda Lükati teed kuni Kloostrimetsa teeni, siis Teletorni eest läbi kuni Pärnamäe teeni. Siis Muuga teed, Kallavere teed ja Maardu teed Uus-Sadamani. Edasi jätkame juba Jõelähtme vallas, läbi Kallavere ja Ülgase. Lõpuks Ott halastab ja Ülgasest keerame Rebala peale. Tagasi mööda Peterburi maanteed, Vana-Narva maanteed, läbi Iru ja Lasnamäe Lauluväljakuni, ja ... kodus!

GPS näitas 51.90 km, max kiiruseks 47.2 ja keskmiseks kiiruseks 27.1 km/h. Lisaks veel 143 meetrit tõusu. Polarist lisaks keskmine pulss 150 ja max pulss 171. Sõidu kestus 1:56:08. Track kah - planetis.

Ja veel - Maare käskis lisada, et tema avas kah jalgrattahooaja. Küll minust eraldi, kuna ma olla uksest välja jõudes kohe sellise ajuga minema pannud, et selleks ajaks, kui Maare välja jõudis, olin mina juba kadunud olnud.

No comments: