Monday, March 12, 2007

kuidas vähem kui kolme minutiga mp3 mängija saada ...

Tegelikult sai kõik alguse juba reedel, kui helistas sõber Rando ja küsis, ega me ei tahaks teda veidi aidata. Vestluse käigus selgus, et aitamine seisneks selles, et mina jookseksin Rando asemel mingil tema sõbra kliendiüritusel 1000 meetrit ja Maare kah kellegi asemel 800 meetrit. Suutsin kuidagimoodi jah-sõnast kõrvale hiilida :) ...

... aga ega Rando pole ilmaasjata kõva müügimees - õhtul kodus teatas Maare, et andis Randole nõusoleku ja mitte lihtsalt - selgus, et mul homme lisaks tuhandele meetrile kavas ka kaugushüpe!

Tänu töiselt kiirele laupäeva hommikupoolikule jõuame Tallinna Spordihalli nii, et meeste kaugushüpe juba käib. Esimese hüppe teen ilma mingi soojenduseta - viimati hüppasin kaugust vist keskkoolis - hüppel kaldun nii tugevalt ette, et suudan suurivaevu vältida pea ees kasti maandumist :). Kuna samm pole paika sätitud, siis teen teise hüppe valelt jalalt ... kolmanda hüppe järel tundub, et mõni järgmistest hüpetest võiks ju ka välja tulla, aga katsed on selleks korraks otsa saanud ...

Nüüd siis Maare (alias Birgit :)) kord joosta 800 meetrit, mis tal ka suurepäraselt õnnestub. Tuleb välja, et Rando on teistelegi kõva müügitööd teinud - Birgitile olevat mantud kujutluspilte mõnusast rahulikust perespordipäevast. Noh, kohal on küll Batonaator ja lastel lõbu laialt, aga isad-emal kihutavad selle eest, silmad punnis peas :).

Viimaks minu 1000 meetrit. Tänu Rando edukale esinemisele eelnevatel aladel, pääsen tugevuselt teise jooksu. Varasemast ajast mäletan, et see 1000 meetrit oli ainult üks pikk kannatamine ... ilmselt on oskus pingutada rooste läinud, sest peaaegu jooksu lõpuni on enesetunne päris hea :). Aga aeg 2:59.86 annab oma jooksus esimese ja kõikide jooksude peale kokku teise koha.

See mees, kes mulle medali ja mp3 pleieri üle annab, palub viisakalt Randot tervitada - ta pidavat Randot hästi tundma :). Tervitan siis siinkohas Randot :).

No comments: