Monday, July 02, 2007

Lustiga lustimas

Kuna kõik meist ei olnud pühapäeval üleliia tegutsemistahtelised, siis loobusime plaanist nr. 1, ´pühapäev kajakaga merel´ ja lasime käiku plaani nr. 2, ´rahulik pühapäevaõhtu kodus´. Aga ju polnud siiski nii ette nähtud. Mina sain just hakata põrandaliiste panema ja tõrjuda Maare abistamiskatsed ning suruda ta arvuti taha, kui juba oligi jaol kapten Tuut, kes paari lühikese minutiga suutis Maare enda usku pöörata ...

Lustiga lustimas :)... ja nii me siis olimegi pool tundi hiljem Pirital, jahisadamas, kus Mrl, Tuut ning nende sõber, purjekas Lust meid juba ootamas. Mõned pisikesed ettevalmistustööd ja olimegi merel ... kajaka asemel küll purjekaga. Katsusime siis Maarega täita kiirelt ja korralikult kõiki käske, mida kapten Tuut meile jagas.

Igal juhul oli ´mereteraapia´ eile väga hea idee, sest me ei olnud saanud veel Pirita jõelt merele, kui Maarel juba tervis nii hea, et ta sel päeval esimest korda söögist rääkis :). Kuna sadamasse minek oli läinud nii kiireks, et meie varustatus oli pehmelt öeldes nõrk, siis purjetasime veidi vähem, kui alselt plaanitud, selle eest aga läksime purjetamisjärgselt Jahtklubi baari sooma, mis oli täiesti plaaniväline tegevus. Loodetavasti jäi kapten oma meeskonnaga rahule ja kutsub meid teine kordki merele.

Siin GPS-i poolt salvestatud liikumisteekond, mõned pildid ja pootsman Mrl-i jutuke.

No comments: