Thursday, July 12, 2007

Türisalu militaarmaastikul

Tänane orienteerumine toimus Türisalu pangal, kus selgus, et siin on tõeline militaarmaastik vanade sõjaväehoonete, -vallide, kaitsekraavide ja rohkete okastraataedadega. Kohati oli joosta parajalt ohtlik, sest kõrges heinas tulid sügavad kaitsekraavid ja militaarrisu vägagi ootamatult.

Minul rada 8.36 km ja 20 kontrollpunkti. Sain juba esimeses punktis peaaegu kätte kolm minutit varem startinud Tiit Peki, kes oskas segi ajada kaks kaugelt paistvat masti ja tegi selle tõttu suunavea ja lisatiiru. Jätkasime siis koos, omavahel etappe arutades ja kommenteerides. Algul oli mõnus, aga poolel rajal läks minul raskeks. Ilmselt oli süüdi tänane vahelejäänud lõuna, vedelikupuudus ja treenimatus. Õnneks Tiit oli leplik ja ei jooksnud mul eest ära. Pärast jooksu sörkisime tagasi eelviimase punkti juurde, kus olid jooksu ajal silma jäänud metsmaasikad.

Homme siis Soome ja Hiiltomiehet Adventure 2007. NB! Osa võtab ka üks Eesti tiim: Soosambla SK (Maret Hallikma, Viivi-Anne Soots, Raivo Erik).

1 comment:

Anonymous said...

esiteks suur au Su blogis mainit saada - mulle oli see väga meeldiv õppetund - ja teiseks, õnnitlused Hiiltomieste 1. koha eest! karta / loota on, et selle kogemustepagasiga, millega sealt naased, lööte Eesti seiklustel platsi puhtaks!