Wednesday, January 02, 2008

Arula sada suuska

Selline oli algne idee – kelle muu, kui Minni poolt, mille üheks ajendiks kindlasti suvine, ülihästi õnnestunud jalgrattasõit Tour de Arula 2007. Kahjuks ei saanud Minn ilmataadiga kokkuleppele ja nii tuli leida mingi alternatiiv. Algseid variante oli mitmeid – roomates, räätsadega, kanuukäruga ... läksime siiski kergema vastupanu teed ja otsustasime sada suuska asendada 63 kilomeetrise trekkimisega Tartu Maratoni rajal ...

... igatahes tuli nüüd nii pikk jutt, et panime ta hoopis Planetisse, samas on ka pildid rajalt ja GPS track läbitud teekonnast. Väga mõnus üritus, nüüd jääme ootama järge, näiteks Arula 150 kajakki 2008 :). Samast asjast lisaks: Leivo kirjutab ja Maret samuti.

Ja veel - paljastasime klubi Tartu maratoni salaplaani – tänu mõnedele rajauuendustele on selle aasta maratoni trassi tegelik pikkus 65 kilomeetrit :).

2 comments:

Andres P said...

Tore üritus tundus olema. Hea, kui on sõbrad, kes viitsivad orgunnida ja kampa kutsuvad.

maare said...

Üritus oli tore jah. Minn ja Pilvi nägid organiseerimise ja inimeste majutamisega ikka hunniku vaeva. Kiitus neile selle eest!

Minu üllatuseks kujunes raja läbimine aga ootamatult raskeks, palju raskemaks kui mainitud Tour de Arula.
Õigemini oli minu jaoks raske isegi poole raja läbimine, sest olin üks neist naisliikmetest, kes poole pealt sauna kuumaks ajama läks.
Oma rolli mängis siin ka põlvevigastus, mis iga kilomeetriga laskumised järjest hullemaks tegi, aga põlvevalu kõrval tuleb tunnistada, et poole maa peal olin juba pärispäris väsinud. Ei oleks uskunud, et lihtsalt matkamine (kuigi suht tempokas siiski) võib nii raskeks osutuda..

Imetlen siinkohal Kaisat, kes, ilma, et enne oleks pikemat otsa treeninud, samuti vapralt poole rajani vastu pidas!

Aga põlv teeb siiani korralikku häda, mistõttu Icebug 25h jääb meie poolt proovimata:(