Saturday, January 26, 2008

puhkus läbi

HarakiriNeli allalaskmispäeva Mayrhofenis möödus, nagu ilus unenägu. Neli päeva, neist kolm päikesepaistelist, viimase peal päeva allalaskmiseks ja (mõnedel) päikese nautimiseks. Ja siis see teine päev, kui orus oli lausvihm ja üleval lauslumesadu ... ilma selleta ei olekski äkki aru saanud, kui suurepärased ikka need ülejäänud päevad olid.

Kolmanda päeva veetsime Hintertuxer Gletscher-il, enamuse ajast mingi 2 500 ... 3 000 meetri kõrgusel (kõrgeim tõstuk viis 3 250 meetri kõrgusele).

Viimasel päeval üritasin ära teha XXL-ROUND nimelist ringi, aga kuna Rastkogel-ilt Eggalm-i viiv rada oli suletud, siis jäi kaks laskumist ja kaks lifti vahele. Sellest hoolimata tuli viimasel päeval 63.62 kilomeetrit ja 7 424 meetrit puhast laskumist.

Täna tegin siis üle hulga aja (ok, Austrias käisin kah korra jooksmas, aga tuhande meetri peal ja ilma tasase maata, oli see jube raske) ühe jooksutreeningu, kaaslasteks Petri Forsman, Janne Mononen ja Eero Jäppinen. Janne ja Eero jooksid nagu väledad hirved, Petri hoidis vähe madalamat profiili. Igatahes ... iga võistkond, kes homme ACG Winter Xdream-il võita tahab, peab nendega tugevasti arvestama.

Väike vihje veel - Team Multisport.fi võtab lisaks jooksuvarustusele vahetusalasse kickbike-id.

No comments: