Tuesday, August 05, 2008

Boheem

Eile lõuna ajal proovisine Manniga Kalamaja vist uusimat kohvikut Boheem - kohe Kopli tänava ääres, linnapoolt võetuna jägmisest Balti jaama trammipeatusest üle tee.

Boheemis on neli tuba, igaüks veidi iseilmega aga läbiv "noorboheemlik" joon on terves kohvikus, nagu kirjutas Päevaleht. Minu võetud tomatisupp apelsini ja ingveriga maitses suurepäraselt ja oli rohkem kui oma hinda (25 krooni) väärt. Ainult, et juurdepakutud musta leiva asemel oleks tahtnud midagi sepiku või ciabattalaadset saada).  Mann arvas, et tema suitsukanasalatist (40 krooni) oli veidi puudu aktsenti andvast kastmest aga jäi ka üldiselt rahule.

Portsud olid täiesti korralikud ja kõrvallauale toodud crepid nägid täitsa isuäratav välja! Palju rahvast oli ja välismaalasi meile üllatuseks. Aga ka mõned Balti jaama turu külastajad nagu näiteks see vahva proua, kes meie lähedale aknaalusesse lauda maandus ja kelle elu üksikasjadest (nagu näiteks seda, et tema Kakumäe majal on nüüd veega WC:)) saime viie minutiga ülevaate.

Igati mõnus koht ja kindlasti leidub tänuväärset klientuuri sinna õhtuti klaasile veinile. Sest palju toredaid inimesi tuleb siiakanti aina juurde:) Kohtumiseni Boheemis!

Aga pärast kõhutäit sõitsime trammiga siiski Keskturule, kus kukeseente valik suurem ja hinnad odavamad. Ostsin neli kilo (75 kr kilo) ja õhtul möllasin siis neid sisse teha. Võiga praetult purki ja siis on talvel hea näiteks sinihallitusjuustuga kukeseenepastat teha:)

1 comment:

Risto said...

ma kiibitseks väikeste, kuigi maitsvate portsude pärast siiski. :P