Saturday, August 16, 2008

EMV sprint

esikolmik

080816_toompea_heiti_100_rada EMV orienteerumissprindis vanalinnas. Rada 2.08 km & 10 kp-d (optimaalvariant 3.19 km). Kuna start oli pea meie kodu kõrvalt, siis panime meil riidesse ja jooksime starti. Esimene start Eesti meistrivõistlustel veteranide klassis, startisin loosi tahtel viimasena.

Jooks ise ei õnnestunud väga - püüdsin neljandas punktis kinni minut varem startinud Karli, aga jätsin seitsmenda kontrollpunkti vahele ja tänu sellele lisakaar 30 sekundit. Lisaks veel segadus viimase punktiga, 25 sekundit ja kokkuvõttes võitsin Karlit napi, kuue sekundiga. Õnneks võitjate üle kohut ei mõisteta, tuleb vist rahul olla :).

Viff võitis naiste eliidi ja Tauts serveeris M45 klassis oma teise kohaga tõelise üllatuse. [tulemused]

[18.08 10:43] Lisasin liikumisteekonna kaardil. Kahjuks keeldus Maare Garmin Forerunner 405 vanalinnas liikumisteekonda korralikult salvestamast (jooksin vist liiga kiiresti :P).

3 comments:

Tanza said...

Forerunner 405-l on antenni osa ilmselt väiksem kui 305-l ja kui helikiirusel või selle vahetus läheduses joosta, siis ei pruugi 405 gps-i signaali püüdmisega enam sammu pidada tõepoolest ;)

Anonymous said...

405 antenn on kavalalt kella rihma osaks paigutatud ja kiip on sama, seega peaks ka tundlikkus sama olema. Vanalinna tänavatel on aga sageli olukord, kus väga vähe taevast st. satelliite on korraga näha. Heiti jooksukiirust arvustamata pole see ilmselt siiski põhjuseks, miks signaali ei õnnestunud salvestada. Põnevam oleks vaadata aga rogaini track-i.

Heiti Hallikma said...

Panin selle põnevusasja siis vaatamiseks üles :).