Friday, August 15, 2008

kiri sõbrale

kumu sisehoov

Kolmapäeval oli meil au olla kutsutud KUMU sisehoovi, kuulama kontserti „Kiri sõbrale“. Ehkki oleme KUMU-s käinud, siis sisehoov üllatas meeldivalt, väga hea kontserdipaik. Vähemalt mis puudub kontserdi jälgimisse, siis meie platvormilt oli seda küll väga hea teha. Iriseda võiks küll akustika kallal, sest nn. „akustiline kontsert“ kippus kohati kajama.

Aga esinejad olid väga head, Tanel Padar & The Sun oma tuntud headuses tõmbas kontserdi mõnusalt käima. Birgit Õigemeel jäi küll loodetust veidi lahjemaks, aga ajame selle akustika ja veini süüks :). Ja lõpetuseks Jaan Tätte ja Marko Matvere. Matvere oli mees, nagu orkester - kitarr, suupill, akordion, laulude vahele Tätte muhedad, humoorikad lood. Ja viimaste lugudega ei unustanud mehed ka Eesti Posti, kelle üritus see ju oli :).

Kui keegi kahtleb, kas tasub minna, siis meie igal juhul soovitame soojalt.

2 comments:

Unknown said...

enamusega nõus, ag mis nähtavust puudutas, siis räägib maare vaid oma "platvormilt"...lihtrahvas, kes oli alla 2 meetri ja viisaks, st ei trüginud küünarnukkidega kuulas nagu transistorit - heli oli, pilti mitte! aga ikka leidus mõni kena inimene, kes siis korraks kukile võttis :o)

maare said...

no vaat, eks me seepärast kiikasimegi kõrgemalt... sest erinevalt sinust, ei saa mina küll nõuda, et mees mu kukile võtaks:P