Sunday, August 10, 2008

I Kõva Mehe Jooks

mudatakistus

Eile, enne päeva põhiüritust, sünnipäevapidu Palmses, osalesime Saunapunkti juures üritusel, nimega I Kõva Mehe Jooks:

Raja pikkus on u. 6.5 km. Rada on tähistatud ja rajal on mitmed takistused (läbi jõe jooksmine, üle heinapallide virna turnimine, muda takistuse läbimine, läbi tiheda metsatuka jooksmine, üle poorde turnimine jms)

No peaaegu nii oligi, kui välja jätta mõned eriarvamused - tiheda metsatuka asemel oli tegelikkuses metsarada, kus sai arendada kiirust 3:30 kilomeetrile ja mis asi on ´üle poorde turnimine´, seda ma ei tea, aga midagi sellist ma omast arust sellel võistlusel ei teinud :).

Aga muidu täitsa lahe võistlus, mille tegi minu jaoks vähem lahedaks kümnepäevane paus kogu sportlikus tegevuses, mis andis jooksu ajal valusalt tunda. Tunduvalt rohkem oleks võinud küll olla neid jõgede läbimisi, üle heinapallide ronimisi, mudatakistuste läbimisi, lisaks mõni TIHEDA metsatuka läbimine ja üle poorde turnimine. Ja tegelikult - kui registreerimisel küsitakse sinult särgi numbrit ja sa märgid sinna suuruseks S, siis ei ole ilus särkide jagamisel suruda sulle peale mingit L suurusega särki väitega, et S-särgid on mõeldud naistele.

Kuna pärast võistlust autosse väga istuda ei kannatanud, siis jooksime võistluspaigast Veskimöldresse sauna :). [tulemused]

No comments: