Friday, December 26, 2008

Kõrvemaa jm

Tänane suusatamine Kõrvemaal oli juba puhas rõõm - kõik suusarajad sisse aetud ja lund peaaegu piisavalt.

Kuna mingis meeltesegadushoos panin end kirja Eesti Meistrivõistlustele suusaorienteerumises, siis üritasin täna võtta väga rahulikult, et olla homsel võistlusel enam-vähem konditsioonis. Aga ega see väga hästi ei õnnestunud - mõtlesin sõita rahulikus tempos 16 kilomeetrise matkaraja, aga selgus, et sellist rada enam ei ole, nüüd on matkaraja pikkuseks 19 km :). OK, sõitsin siis peaaegu selle matkaraja, no lisaks väikese tiiru Aegviidu suusaradadel - kokku tul 1:21:53 ja pea 22 km.

Pärast suusatamist otsustasime, et ei viitsi tagasi Tallinna sõita ja sõitsime Rakverre, AQVA hotel & spa-sse. Täitsa tore koht, kui välja arvata paar pisiasja: Spa oli totaalselt ülerahvastatud, põhjuseks ilmselt reede õhtu :). Kui otsustasime minna alla restoran Mezzo-sse sööma, siis selgus, et oleksime pidanud juba aegsasti endile kohad ära broneerima - reede õhtu ju :).

Õnneks leiame lähi-ümbruskonnast suurepärase kohviku, Art Café, kus suurepärased söögid ja üle tee ka vastavatud, samanimeline vinoteek.

1 comment:

Kaur said...

See blogimise värk on ikka tore. Ma just nuputasin, et kas Kõrvemaal veebis olevat "meil on lund küllalt" juttu tasub uskuda või on see eelmisest talvest :)