Tuesday, December 16, 2008

Polar jupsib

Tegime Leivoga eile kerge jooksutiiru, alustuseks veidi Pirital ja siis joostes läbi Kadrioru Kalamajja. Kui jooksu lõpus teatas Leivo, et temal tuli kokku 165 tõusumeetrit, siis minul, oh üllatust, näitas Polar tõusumeetreid 635! Graafikut vaadates olen liikunud, nagu elektrijänes, 5-meetriste hüpetega :).

jooks Pirital 081215Ei tea, kas on põhjuseks kaks nädalat tagasi vahetatud patarei, pärast mida kellaklaas treeningu ajal seestpoolt uduseks tõmbab või põhjus, et hoidsin kella tuulejopi käise all. Ilmselt siiski esimene, sest külmade ilmadega hoian kella kogu aeg veidi soojas.

Aga igal juhul suurimad tänud Leivole, olime nimelt Maarega kahevahel, kas rakendada plaani A ja minna jooksma või plaani B ja minna jõuluehtes vanalinna jalutama. Koju tulles oli ilm nii ebameeldivalt külm, et tahtsin just Maarele pakkuda plaani C ja lebotada kodus (ma väga ei kahtle selles, millise plaaniga Maare kõige paremal meelel oleks nõustunud :)), aga õnneks jõudis Leivo oma pakkumisega napilt ette.

Igatahes oli joosta väga mõnus, mis näitab veelkord, et minusugusel, laisal inimesel on treeningu kõige raskem osa riietumine ja enda kodust välja ajamine :). Minul kell näitas kogu treeninguks 17.6 km, pulsiga 154 / 172.

1 comment:

Tanza said...

Soome jooksufoorumist jäi silma, et probleemi põhjuseks võib olla just see tuulejope alla kella peitmine. Polar on välja töötanud mingi aeg uue lahenduse, kus higistav käsi ei mõjuta kõrguse näitu. Mine käi Mefos ära ja saad teada, mis versioon sul sellest kella alumisest plaadist on.