Tuesday, October 06, 2009

Kerge jumestus tervisespordiks

ehk jätkuks kirglikule vahaplaastrite teemaarendusele :)

Sattusin eile lugema ühe veebipõhiselt kosmeetikatoodeid pakkuva tootja veebilehte. Muu hulgas hakkas silma artikkel pealkirjaga: “Kerge jumestus tervisespordiks.”  Ohoo! Lingile klikates sain järgmise tarkuse osaliseks:

Looduses on mõnus liikuda ilma meigita. Linnatingimustes, jõusaalides ja suurtes aeroobikarühmades, võib aga jumestuse puudumine pisut häirida. Ilma meigita olek paljastab väikesed nahadefektid ja toob esile tumedad silmaalused. Me ei ole alati valmis sportima ilma jumestuseta.

Lõpuni lugedes saab veel lisatarkusi juurde. Näiteks, et: huuleläige on iseenesestmõistetav kaaslane nii jooksurajal kui jõusaalis ning, et sportimisel ei tasuks silmi liiga jõuliselt jumestada - pilgu rõhutamiseks piisab ripsmetušist.

Lõpuks ometi olen avastanud oma sportliku ebaedu põhjused: trenni minnes olen ma tavaliselt meigi hoopis maha võtnud! Seega on ilmselge, et  puuduliku jumestuse taha ongi tulemused seni jäänud.

Tervitused siinkohal ka inglitele muidugi:)

4 comments:

Kaja said...

Ma tõesti loodan, et neil on vastav sari ka meestele - sest miks peaksid mehedki kannatama "paljastatud väikeste nahadefektide", tumedate silmaaluste jms pärast? Jumal tänatud, et vähemalt nende karvutustamise peale on mõeldud :)

Anonymous said...

Armid kaunistavad meest:)
Ott

Pets said...

Aa, et siis nagu võiks meeste sarjas olla hoopis feikarmid ja -sinikad?

Epochka said...

inglite sportlikud tulemused ja huulepulga kasutamise kogus spordivõistlusel on kindlasti omavahelises korrelatsioonis :)