Thursday, November 05, 2009

BAR 2009 vol. 2: rattasaaga

Jalgratast autosse pakkides avastasin, et esiratas teeb ringi käies koledat häält. Lähemal vaatlusel selgus, et hääle põhjuseks on puuduv esipiduri klots. Kuna kokkulepitud kokkusaamiseni Viffi juures enam ühtegi vaba auku polnud jäänud, siis helistasin Pärnu Kaubamajaka Rademar kauplusesse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         Rademarist lubati lahkelt, et neil on õige piduriklots olemas ja sel ajal, kui meie Kaubamajakas sööme, teevad nad ratta korda. Kõik laabus, nagu õlitatud ratas: sel ajal, kui meie Chopsticks-is endale nuudleid sisse kühveldasime, vahetas ja reguleeris Tiidu sõber Erki minu ratta esipidurid.

Enne nii pikka seiklusvõistlust ei ole võimalik liiga vähe süüa ja nii tegime veel ühe tankimispeatuse – sedakorda Riias, Lido Spice kiirsöögikohas. Natukene enne kümmet oleme Ivande mõisas, youth hostelis, mis oma värskelt värvitud lillade trepikäsipuude ja roheliste seintega on täitsa popp ja noortepärane :).

Õhtul proovime ära mõned Läti õlled, timmime varustust ja vahetame muljeid konkurentidega. Kõvemad muljetajad saavad magama kell kaks öösel.

3 comments:

Ka Muljetaja said...

Muljetmise käigus lubas Heiti kohad paika panna juba esimese võistluspäeva õhtuks :) Paraku...

Heiti Hallikma said...

Kohad panime ju briljantse täpsusega paika, kokku sai ju lepitud, et IGAUŅU KOMANDA on number üks. Meil oli tegelikult oma salaplaan, et esimesed 12 tundi me liidriks ei lähe, aga kahjuks eksisime selle plaani vastu :)

Anonymous said...

Eestlased on ju teada tuntud tugeva lõpuga ja kiired ka öösel.
Lätlased on viimasel ajal olnud rohkem esimese päeva tegijad ja siis on kustunud:)

Loodame, et eestlased suudavad veel oma taset parandada:)

Kõik treenima:)