Monday, November 30, 2009

Vantaa streigituultes

Tegelikult hakkasid sekeldused lennukitega juba Londonis, kui meie Hong-Kong – London Cathair Pacific enne maandumist ootejärjekorras kolm ja pool tiiru Londoni kohal tegi.

London – Helsinki Finnair ootas alustuseks 55 minutit õhkutõusmise järjekorras, siis paarkümmend minutit kusagil Vantaa lennuvälja servas, cargoterminali ees lennukitreppi. Kui trepp lõpuks kohale jõudis, siis ei olnud bussi. Kui lõpuks bussi saime, siis blokeeris kütuseveok bussi pääsu terminali …

Alalehoidlike inimestena ostsime õnnekombel piletid 20:10 Helsinki – Tallinn lennule, mitte 16:55. Ise me oleks isegi jõudnud lennule, pagas kindlasti mitte. Nii palju inimesi pole mina Vantaa lennujaamas veel kunagi näinud, lennujaam oli meie saabudes sisuliselt puupüsti inimesi täis.

Hetkel vaatame totalisaatorilt, kuidas rohelised read (boarding / go to gate) järjest punaseks (estimated / cancelled) muutuvad … õnneks mõned üksikud ka uuesti roheliseks.Llohutame endid, et meie, ATR-72-l on trepp endal kaasas.

1 comment:

helen said...

Déjà vu samal suunal ja samade lennufirmadega 6 päeva hiljem- minutilise täpsusega. Boonuseks anti 1h passimist Hong Kongis Hiinast lennuloa saamiseks ning kütuseveoki asemel oli lennuk:-)Kõlab igatahes kui lennufirmade meelelahutusprogramm...:)