Thursday, November 23, 2006

Buen Provecho

Täna õhtul käisime alustuseks Lincona põrandakeskusest tootenäidiseid nuiamas, et valida sealt kaks päeva tagasi tellitud magamistoa põrandakatte juurde sobiva seinavärvi ja põrandaliistude värvi. Müüja oli muidu vastutulelik, aga nõudis algul püsiva järjekindlusega näidise kaasavõtmise eest tagatisraha. Lõpuks suutsime talle selgeks teha, et oleme siia teinud paarituhande-kroonise ettemaksu.

Aga valikud tehtud, värvid ostetud, meenus meile artikkel tänases Äripäevas, mille Maare leidis:

Sylvesteri üks eksomanikke ostis naisele hispaania restorani
Endine Imavere Saeveski juht Margus Kohava avas Tallinna kesklinnas Pärnu maanteel hispaania restorani Buen Provecho, mida peab tema abikaasa. ...

Kas just ainult artikli pärast, aga meelde tuli ka Rando ütlus, et „selles restoranis saab linna parimat lambatalle karreed” - kuna lisaks sõpradele, tuleb ka tuttavaid toetada, siis suundusimegi restorani Buen Provecho.

Ehkki minu „Täidetud piprakaun kala ja krevettidega mahedas koorekastmes” oli minu maitse jaoks veidikene liiga mahe ja Maare ütles, et tema „Lambatalle karree grillitud paprikaga” ei ole vist parem, kui GO-spa lammas, siis veinide hinnad olid küll väga soodsad ja veinide juurde on olemas suurepärane valik eelroogasid. nii et kindlasti läheme sinna veel tagasi, kas või veini jooma.

Ja õhtul tegime kodus kõva ettevalmistustööd nädalavahetuseks ;).

No comments: