Sunday, November 05, 2006

laupäev on tore päev

Täna hommikul ärkasime ebatavaliselt vara (st. ebatavaliselt vara nädalavahetuse kohta) - juba pool üksteist olime jalul. Kuna ilm oli lausa imeline - päike ja -2°C, siis otsustasime teha kerge hommikujooksu. Testisin siis ära oma uued, suvisel Ferrino 36h Matkasport 2006 võistlusel võidetud jooksujalanõud Icebug MR2 BUGrip®. Nende eripäraks on kõvasulamist otstega naelad talla all - tänase jääga ideaalsed jooksujalanõud. Esmamulje on vägagi positiivne - juba esimesel korral tundusid jalas väga mugavad. Kui midagi häirivat nende kohta kirjutada, siis ehk seda, et kõval pinnasel ilmselt ei õnnestu nendega väga `hiilida` - asfaldil joostes tekitasin päris kõva krõbinat :). Aga igal juhul tundub, et talvised treeningud - võistlused teen nendega.

Muideks - tähistasin tahtmatult venelaste rahvusliku ühtsuse päeva, joostes läbi Russalka juurest, kus seda parajasti peeti :).

Kella ühe paiku jõudis meie juurde õde Pille (Maare õde) koos sõbrannaga ning neile lisaks kolm last. Pille ja sõbranna suundusid Linnahalli Feim-i vaatama, meie hooleks (meile harjutamiseks :)) usaldati kolm last. Noh - õnneks kõik ülimalt viksid ja viisakad lapsed - vallutasid meie voodi ja vaatasid telekat. Käisime nendega ka Olde Hansa eest ned magusaid mandleid ostmas ... ja lõbus oli.

Ja õhtul käisime testimas uut Tartu maanteed - sõitsime mõned otsad edasi-tagasi. Ühtlasi suutsime lõpuks Tartu maantee Sportlandis ära realiseerida XDream üldvõidu auhinna - poleks arvanudki, et see nii vaevaliseks osutub.

3 comments:

Anonymous said...

Hei Heiti.
kuidas nüüdseks kogemused MR2'ga on? Kas said ka neid lumes proovida (niipalju kui seda oli).

Anonymous said...

ah ja , et kas ruttu märjaks-ruttu kuivaks ideoloogia töötab.
Mõtlen WinterXdreami jaoks midagi otsida...

Ritsikas olen muidu :)

Heiti Hallikma said...

Mnjah, lumi läinud ja pikka aega pole neid jalga saanud. Aga mingi neli-viis korda, mis nendega jooksmas käisin, jätsid kõik väga positiivse mulje. Ning olen ka teistelt, samade jalavarjude omanikelt nende jalanõude kohta ainult head kuulnud.