Monday, November 13, 2006

suusalumi!

Oli tõeliselt tegus nädalavahetus! Reede kohta on ainus parandus, et ega see jooks nüüd nii kerge kah ei olnud - mul oli keskmine pulss 143, polegi nii vähe.

Aga laupäev oli pühendatud kahele tegevusele: remont ja kerge sportimine Rocca Al Mare Vabaõhumuuseumis, kus toimus SK Tallinna Kompass poolt korraldatav sari Tallinna Sprint. Kogenud tegijad, nagu me oleme, ei teinud me sama viga, mis Kaja ja jõudsime kohale pool tundi enne stardi sulgemist :). Kõik toimis, rada oli mõnus, täppisorienteerumine huvitav (mina sain ühe trahvi, Maare ei saanud mitte ühtegi :)!). Õhtul tegime sauna.

Pühapäeval kogunesime kella kolmeks Karude juurde, kust sõitsime Kõrvemaa matka ja suusakeskusesse, et avada tänavune suusahooaeg. Selliseid suusatamise tingimusi poleks isegi mitte unes oodanud - 16 kilomeetrise suusaringi kvaliteet oli tunduvalt üle keskmise, rada nagu muinasjutt. Kõik oleks olnud viimasepeal, vaid kaks pisiasja - esiteks jäime pimeda kätte, mis eriti ei häirinud, sest enamusel (st. kõigil peale minu) olid kaasas pealambid ja teiseks tegi Viff meile viie minutiga ära, st. startis meist ca. 5 minutit enne ja lõpetades oli tema edu juba 10 minutit :)! Ainus kommentaar oli Karult - `Viffiga pole sel talvel midagi peale hakata`.

Ning, kui laupäeval kuulasime Tautsi Ameerika-muljeid, siis eile oli Virve lahke rääkima veidikene orienteerumisest Türgis ja eriti Istanbuli turul.

1 comment:

Anonymous said...

Sellel nädalavahetusel nii palju lund veel???? Peab ikka kah jala linnast välja viima,siin urbaniseerub tegelikkusest ikka täiesti kõrvale!