Thursday, February 15, 2007

Kuala Lumpur - Amsterdam - kodus!

Kuala Lumpur ... esimest korda üle kolme nädala leidsin WIFI, Nokia E60 sobib peaaegu väga hästi internetis surfamiseks. Oli tunne, nagu oleks üle hulga aja tsivilisatsiooni jõudnud.

Ei tea, kas tõesti Adam Air jättis tõesti nii sügava jälje, aga kogu tee Amsterdamini tundus, nagu oleks lennuk pea kogu aeg turbulentsis. Maare oli ikka täiesti endast väljas.

Kuna Amsterdamis jäi neli tundi vaba aega, siis sõitsime rongiga kesklinna Hollandi juustu ostma. Jalutasime veidi vanalinnas, sõime hommikust. Juustu ostsime ... aga lennujaama lähedalt.

Amsterdam - Tallinn oli juba, nagu trammiga kodust kesklinna. Temperatuur langes kah mõnusalt: Jakarta +30° C, Amsterdam +5° C, Tallinn -5° C. Aga kodus on nii hea!

Kõik muidugi ei ole kodus hea ... näitekspani järjekordselt käed puusa minu telefon Nokia E60: panin ta juba Jakartas offline režiimi ... Kuala Lumpuris oli kõik korras ... aga Amsterdamis ei ole ta nõus enam režiimi muutma. Operaatori valik on muutunud manuaalseks ja ... automaatvalimise peale enam lülitada ei luba, enne käseb offline-st väljuda. Aga offline-st ei välju, kuna valitud on manuaalne operaatori valimine ... juba teist korda juba ... lp. Nokia, palun tee oma telefoni softis pisut parandusi ...

4 comments:

Oliver said...

Üks variant on veel ise Nokia tarkvara uuendada. Sellekohane tarkvara on Nokia kodulehelt vabalt allalaaditav.
Vaata täpsemalt siit aadressilt: http://www.nokia.com/A4176089

Nokia E60 oli seal nimistus täitsa olema, ehk lootust on, et seal on uuem tarvaravaresioon olemas, kui see mis teil hetkel telefonis.

Anonymous said...

Welcome home.
Korraldage siis nüüd pildi- sauna- ja õlleõhtu.
Ja palun siis kinolinale ikka 2000+ pilti ning kõikide juurde üksikasjalisi kommentaare ja emotsioone :-)

Heiti Hallikma said...

Tänud Oliver, olen seda juba üritanud, aga sellega on väike jama:

... programm nõuab nimelt, et läheksin enne ´offline´ rezhiimilt mõnele muule rezhiimile, mis mul ju ei õnestu :) ...

Viivi said...

Kolmas katse. ma ei saa aru, miks ma mujal blogides kommenteerida saan, kuid teie blogis mitte. Lihtsalt ei teki kommentaare...
Aga juhul kui see kommentaar ikka siis ilmub, siis TERETULEMAST TAGASI NOORPAAR! Ootaksin samuti peatset ühist koosviibimist koos väikese veini/juustu, sauna ja trenniga.
PS! Sööge kõvasti vitamiine sest pooled eestlased on praegu haiged.