Saturday, February 24, 2007

veidi sporti ja veidi kultuuri

Eile lõpetasime oma Indoneesia piltide korrastamise ja selle puhul siis toimus Tööstuse tänavas reisimuljete jagamine mürakarudega.

Mürakarudele kohaselt alustati loomulikult väikese treeninguga. Jooksime Oti juhtimisel Paljassaare poolsaarele, kus ta tutvustas meile kohalikke vaatamisväärsusi. Loomulikult läks Oti lubatud 50-minutiline jooksuots veidi pikemaks ... kokku jooksime 1:10:25 ja kui Google Maps ei peta, siis 11.06 kilomeetrit. Siin ka meie jooksuring Google Maps kaardirakendusel.

Pärast jooksu toimus kõhu punnisöömine, saun ja seejärel Indoneesia piltide vaatamine. Kahjuks pidime katkestama 198-nda pildi juures, kuna treener oli meile ette näinud järgnevaks kino ühiskülastuse.

Film siis “Jan Uuspõld läheb Tartusse” ... vaidleks küll neile vastu, kes ütlevad, et see film läheb Eesti filmiklassikasse, “Noor pensionär”, “Siin me oleme” ja teiste selliste kõrvale ... kas ta nüüd just nende kõrvale läheb, selleks on film äkki natuke liiga must komöödia, aga vägagi vaadatav ja soovitan kindlasti.

2 comments:

Oliver said...

Tervitus,

Mis ime nipiga te neid Google Mapsi kaardile joonistatavaid trajektoore genereerite? Joostes on koordinaate salvestav GPS kaasas? Või kuidas teil see protsess käib? Milliste vahenditega see trajektoor lõpuks Google kaardile saab nii nagu see Paljassaare poolsaare rada sai maha märgitud?

Heiti Hallikma said...

Kasutame erinevaid nippe :). Näiteks mõned teekonnad, eriti need mööda merd on salvestatud küll GPS-iga. Aga see viimane jooksuring näiteks on joonistatud lihtsalt Google Earth kaardile ja siis eksporditud KLM-failiks ...