Tuesday, February 13, 2007

vee all

Viimased kaks päeva oma puhkusest oleme veetnud enamuses vee all - on see olnud siis snorgeldamine või sukeldumine. Arvan, et meie mõlema kõige eredamaks elamuseks olid kaks, umbes kahe meetri pikkust haid, meist napi kümne meetri kaugusel ... tunnistan ausalt, minul oli veidi kõhe.

Lõpp läks isegi nii kiireks, et tänaselt sukeldumiselt kappasime täiskiirusel oma elamiskohta asju pakkima, et siis seljakottidega tagasi sadamasse kapata ...

... nojah ... pärast seda veetsime muidugi sadamas pea kaks tundi lihtsalt oodates, sest üldjuhul ei välju paat enne, kui 20 reisijat koos. kuidas need reisijad kokku saadakse, jäigi meile täielikuks müstikaks ... olime piletit ostes esimene-teine ... siis tilkus tasapisi sadamasse veel kümmekond inimest, vahetevahel öeldi sadama valjuhääldist puhtas bahasa indoneesia (vast sai õigesti) keeles, mitu inimest juba koos on. Veidi aega pärast seda, kui koos oli 12 inimest, öeldi et nüüd ... laevale valgus kokku umbes 30 reisijat - ei saanudki aru, kustkohast.

Aga nüüd oleme Mataramis, hotellis, homme hommikul kell 06:00 alustame lendamist Jakarta suunas. Eks näis siis homme, mis seis seal selle veetasemega on ...

... ja veel üks hea uudis ... eile leidsime kohalikust (Gili Trawangan) poest ka kohalikku veini, tehtud siit umbes 10 kilomeetri kaugusel, Balil :). Tauts ära muretse!

No comments: