Saturday, February 03, 2007

Tana Toraja

Jah, just Torajate maal oleme juba teist päeva. Väike vigade parandus eilse suhtes ... vein, mida eile tarbisime oli palmivein, mitte riisivein :).

Täna saime siis osa Toraja pulmadest, kus me olime tõepoolest ainukesed turistid. Hoolimata sellest, et Torajate matused on üldiselt kuulsamad, jätsid pulmad (vähemalt mulle) hoopis sügavama mulje. Pärast pulmi vaatasime üle suure hulga muid vaatamisväärsusi ... emotsioonid on nii laes, et kogu Java saar tundub praegusel hetkel täiesti mõttetu. Vaatame - äkki leiame homme piletid mõnele väiksemale ja rahulikumale saarele ... ei taha enam tagasi Java 10 miljoni elaniku juurde, puhkaks parem kusagil rahus või avastaks midagi veidi ...

Viimased kaks päeva Torajate maal (Tana Toraja) kulutame igatahes vähe seikluslikumalt ... ostsime kohaliku kaardi, mis oma täpsuselt on täiestio võrreldav mõne Läti seiklusvõistluse kaardiga ... ja Indoneesia keelt oskame samuti enam-vähem sama palju, kui Läti keelt. Igatahes oleme homseks valinud paarikümne kilomeetrise matkamarsruudi, mis tahab läbimist. Elame - kirjutame.

Kusjuures ... ega me tegelikult tea, kas meie senimaani blogisse saadetud jutud on tegelikult kah sinna jõudnud, aga kuna täna leidsime interneti kohviku (kus ühendus pidavat olema niiiii aeglane), siis üritame homme järgi vaadata ...

1 comment:

Oliver said...

Kui vahepealt ongi mõni lugu puudu jäänud, siis ma loodan, et see on teil ikka telefoni salvestatud ja hiljem koju jõudes saab tagantjärgi siia üles panna.