Wednesday, February 07, 2007

welcome to paradise

Täna siis jälle reisimise päev ... algas juba hommikul kell kuus, kui ärkasime ja hommikust sõime. Edasi lennujaama ... igatahes kahest meie tänasest lennust hilinesid mõlemad ... tunnikese. Aga muidu olid kõik meie vastu sõbralikud - näiteks kui jätsime kogemata taskunoa kotti ja see turvakontrollis üles leiti (esimest korda Indoneesias) siis saatis turvamees mind läbi kõikide kontrollide ja koridoride kuni meie pagasini ja lubas noa sinna panna.

Niisiis: Makassar - Surabaya - Mataram. Edasi lennujaamast taksoga Bangsali ja sealt laevaga Gili Trawangan-ile. Sellest, kuidas me Bangsali maffiale külma tegime, kirjutab Maare vast reisikirjas :).

Aga nüüd oleme siis Gili Trawangan-il ... plaanis snorgeldamine, sukeldumine, puhkus ... kui täna õhtusööki sõime (mere kaldal on sellised mõnusad katusealused, kus saad lesida ja süüa ja õlut juua) ... üle mere paistab Lombok ja muidugi Indoneesia kõrguselt kolmas tipp - Gunung Rinjani (3 726 m). Kurjad keeled räägivad, et kuna wet season pole sel aastal üldse wet, siis on praegu võimalik tipus ära käia ... krt ... elame - näeme.

No comments: