Tuesday, November 06, 2007

Meeste varjupaik - VAT Teatris

Mina ei olnud varem ühtki VAT teatri etendust näinud. Tänu teatrihuvilisele töökaaslasele Liinale aga vaatasime eelmise nädala neljapäeval Rahvusraamatukogu teatrisaalis VAT Teatri etendust "Meeste varjupaik". Lugu, mis räägib mees- ja naissoo erinevustest  ning sarnasustest  läbi kaubandusliku komöödiaprisma. Kui nii võib öelda :)

Algus oli ehk veidi vali ja lärmakas ning natuke ülerõhutatult selgepiiriline: naiste äärmuslik ostuhullus, meeste lõbud -  õlu + jalgpall ning eluliselt tähtis viimase-moe-elektroonilised vidinad. Võib olla ka seepärast, et meie pere neisse shabloonidesse ei sobitu (no ma mõtlen eelkõige seda naiste ostuhulluse osa :P). Aga mida edasi, seda paremaks läks. Rõhutatud karakterid pigem ilmestasid mängu. Tabav situatsioonikoomika, naerda sai omajagu. Kuigi lõpus hakkas natuke kurb ka - siis, kui pered hakkasid lagunema ja mehed omavahel musta pesu pesema.

Hea teatrielamuse saime sealt kindlasti. Soovitame :) Kujutan veel ette, milline efekt oleks seda olnud vaadata algses mängupaigas - Viru Keskuses.   

No comments: