Sunday, November 04, 2007

Polar RS800G3

Hiljuti oli Päevalehes anekdoot, kus mees läks poodi naisele Tampax-it ostma ja tuli tagasi õnge, paadi ja autoga. No minul just päris nii ei läinud, aga kui neljapäeval AS Mefo-s käisin, vahetamas enda ja Maare spordikellal patareid, siis tagasi tulles oli lisaks vahetatud patareidele mul veel ka uhiuus multispordikell Polar RS800G3 :).

Kusjuures ei saa jätta rääkimata, et kolmapäeva õhtul, kui rääkisime järgmise päeva plaanidest, siis Maare arvas (pidades Mefo-t silmas), et mul ei ole uut kella veel vaja :) ...

Aga eile igatahes tegime uue kella avatreeningu. Sõitsime Soku Pubi juurde ja sealt väikese jooksuringi Nõmmele ja tagasi. Tänu öösel alanud lumesajule oli maa valge ja libe. Jooksin siis rahulikus tempos, et jõuaks ka uut vidinat piisavalt uurida-testida. Natuke juba kirjutasin mõni aeg tagasi sellest kellast. Siin veel mõned märksõnad:

  • Polar G3 GPS Sensor W.I.N.D. Mõõdab distantsi ja kiirust. Andmete ülekanne sagedusel 2.4 GHz. Patareide tööiga kuni 15 tundi, liitiumpatareidega kuni 30 tundi. Tundlik SIRF III GPS tagab täpse mõõtmise isegi metsas
  • Polar WearLink® transmitter W.I.N.D. Töösagedus 2.4 GHz, peaks olema häirevabam, võrreldes eelnevatega.
  • Route Elevation / Altitude Profile. Ei tea, miks see uue asjana kirjas on, sama võimalus on ka minu vanal kellal, uuendusena ainult ehk nioipalju, et nüüd on võimalik online-s, treeningu ajal oma tõusumeetreid jälgida.
  • R-R Intervals / Online HR Variability. Mõõdab südamelöökide intervalli.
  • Polar sport zones. Võimaldab jälgida treeningu intensiivsust tsoonide kaupa.
  • Interval trainer (HR, pace, distance) guided workouts. Võimaldab koostada treeningplaane, mis baseeruvad pulsisagedusel, kiirusel, distantsil või kestusel.

Igatahes eile töötas uus kell nagu kellavärk :). Track on lisatud ka planetisse.

4 comments:

Tanza said...

Mis selle komplekti müügihind Eestis on?

Heiti Hallikma said...

Ausalt öeldes ei tea, pole poodi jõudnud. Mefo-st väideti, et pidavat vist umbes 7 ja poole tuhande krooni kanti olema.

Tanza said...

Kas see Polar evib võimalust ka jooksu andmed väljastada google mapsi trackina? Kus sul gps-i vastuvõtja jooksu ajal oli?

Heiti Hallikma said...

1. Ei, Polariga kahjuks track-i kätte ei saa, saab ainult kõrgusprofiili. Track-i saab salvestada näiteks FRWD-ga või siis mõne Garmini Forerunner mudeliga sel juhul, kui ka pulsiandmeid tahad. Kui sulle piisab ainult track-ist, siis osta mõni odavam käsiGPS.

2. GPS-vastuvõtja on loomulikult õlavarrel.