Saturday, March 01, 2008

laupäeval Botaanikaaias

seinaga sobiv kass    Heiti  Kuna see nädal möödus enamuses Venemaal, siis jäi treenimise pool tavapärasest nõrgemaks. Ja kui siis Maare arvas, et tema tahaks laupäeval teha veidi pikema ja rahulikuma treeningu, siis olin mina sellega loomulikult nõus. Nii me siis läksime - mina joostes ja Maare tõukekaga.

Alustasime kodust, marsruudil sadam - Kadrioru park - Lauluväljak. Lauluväljaku kõrvalt keerame üles ja teiselt poolt uuesti alla, Maarjamäele.

Maare laskumistehnika Maarjamäe elanikel on stiili, Maare leidis aknalaual peesitava kassi, kes sobis lausa ideaalselt maja tooniga :). Sisekaitseakadeemia - Vabaõhukool - rippsild ... ja olemegi Tallinna Botaanikaaias. Läbi Kloostrimetrsa Piritale ja mööda mere äärt tagasi koju. Saingi Maarele ära näidatud teisipäevaõhtuse standardringi, seekord veel ekstratega :). Jooksu lõpus hakkasid jalad juba kergelt kangeks jääma.

Kokku jooksime / tõukasime 2:01:13 ja 23.9 km, minul pulss 152 / 171. Ja nüüd on jälg Botaanikaaia ringist talletatud ka planetisse.

No comments: