Sunday, March 30, 2008

uusi suusaradu

Kuna mõningad asjatoimetused meid reedel Haapsallu tõid, siis täna hommikul leidsime olevat õige avastada endi jaoks uue suusaringi - Palivere suusa ja matkaraja.

Oli tõeline suusailm :) - päike säras ja sooja +9°C ning suuskade libisemine oli null. Ilmselt on möödunud nädalate põdemine oma jälje jätnud - jõudu polnud ja pulss tõusis kohe lakke. Võtsin siis tempo maha ja matkasin rahulikult.

Sõitsin neli `viiekilomeetrist` ringi, mille pikkuseks GPS mõõtis 4.76 km. Ilm oli tõesti soe ja lumi sulas lausa silmnähtavalt - kui esimesel ringil oli kogu rada lume all ja musta maad näha peaaegu polnudki, siis neljandal ringil oli kahel laskumisel keskel konkreetselt paar meetrit musta maad - väsinud jalaga korralik katsumus.

Aga muidu on Palivere suusarada täiesti lahe, nagu Tehvandil, käib ka Palivere rada mööda suusahüppetornist, kust praeguselt hetkel hüpata küll veidi keeruline. Lisaks on rajal joogipunkt - Silma allikas, mis jääb suusarajast oma 30 meetrit kõrvale.

Kokku sõitsin siis neli ringi ehk 1:42:40 ja 19.4 km. Pulss oli 158 / 173 ja kaloreid kulus 1 767 kcal. Tõusegi oli päris piisavalt - 220 meetrit, ehk 55 tõusumeetrit ühe ringi kohta.

GPS-i track ja pildid said planetisse, nagu ikka.

No comments: