Thursday, May 08, 2008

rajameistrite uus stiil

Viimasel ajal on orienteerumispäevakute rajameistritel uus stiil - kui rada juba peaaegu läbi joostud ja hakkab tekkima tunne, et pääsed kuivade jalgadega, siis vahetult enne lõppu on rajale planeeritud mõni muhe porimülgas. Sama on olnud nii viimasel kahel teisipäevakul, kui ka viimasel kahel näljapäevakul. Kusjuures enamuses on need maastikud sellised, kus märga ala peaaegu ei leidugi.

080508_2006070_pirita Nii ka täna, kaks etappi enne lõppu oli rajameister pannud kontrollpunkti keset kaardi, peaaegu ainsat mülgast. Õnneks suutsin täna rajameistri pigutustest hoolimata pääseda vaid natukene poriste jalanõudega :).

Muidu oli tänane neljapäevak, nagu Pirital ikka: jube lippamine - GPS salvestas automaatselt iga läbitud kilomeetri järel aja ning pooled neist olid alla nelja minuti, paremad etapid jooksin kiirusega 3:20. Kokku siis 8.4 kilomeetrit ja 22 kontrollpunkti ajaga 45:02. Tänu kiirustamisele tuli üks veidi suurem ja peotäis pisivigu, kokku 2:30, ilmselt tegi Risto mulle täna ära :).

1 comment:

Anonymous said...

Kahjuks pidin Riias kuuevarbalisi koolitama, ei jõudnud stardi ajaks tagasi. Muidu oleks konkurentsi saanud ilmselt pakkuda küll... Mul sellist kiirust ei ole, ainsaks lootuseks jäävadki vead :o)