Friday, May 30, 2008

sportlik kolmapäev

Männiku polügonil     Ei, me ei käinud kolmapäeval Harjumaa meistrivõistlustel orienteerumas. Kuna Maare osales väitluskoolitusel (tingimusel, et kodus me ei väitle :)), siis mina kasutasin juhust ja käisin väsimatu orgunnija Rando korraldatud meeste ATV-safaril.

Korraldajaks Männikus Safarikeskus, alustasime (loomulikult) Männikult, hotelli Trapp juurest. Väike eelinstruktaaž ja ajee ...

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         ... kaks kilomeetrit hiljem, Männiku krossirajale jõudes, on kaks meest juba teadmata kadunud. Väikeste otsigute tulemusena saame oma kuuese grupi taas ühtseks. Teeme soojendava tiirukese krossirajal ja jätkame mööda männinoorendikku polügoni suunas. Noorendiku vahel sõites on kurb vaadata, kuidas pidevast ATV-tamisest on mädide juured täiesti ära äestatud, nüüd olen ise kah siin juurikaid kündmas :(.

Kui tund sõidetud, siis on pöial harjumatust gaasi vajutamisest juba täiesti valus, aga edaspidi hakkan sellega juba harjuma. Männiku polügonil suudan, ühel eriti järsul tõusul, korra ka oma ATV-ga liiva kinni jääda - egas muud, kui tagurpidi tagasi alla ja siis juba hooga uuesti üles.

Sõidu lõppedes on näod kõigil, nagu neegritel (vabandust, mustadel), tolmjas liiv on jõudnud läbi tunkede riieteni ja tossud on pool kilo raskemad, kui alustades. Kogu keha on väsinud, nagu oleks läbinud Harjumaa meistrivõistluste raja + olen leidnud endast mõned uued (valusad) lihased :).

No comments: