Monday, May 26, 2008

Läänemaa MV

2007055_kaasiku_080524 Laupäeval osalesime Maarega Läänemaa meistrivõistlustel orienteerumises, mis toimusid Palivere lähedal, Kaasikul. Ehkki kohalejõudmisega läks veidi pingeliseks, jäi enne starti aega isegi pisikeseks soojenduseks.

Minul rada siis 8.2 kilomeetrit ja 17 kontrollpunkti. Mets on enamuses hea ja väga hea läbitavusega, sood kuivad. Rada ise lihtne, tavaline neljapäevaku rada. Jooksen suht rahulikus tempos, nii et oleks veel mõnus.

Teen paar pisikest viga: kp 10 poole joostes üritan algul soo äärde jalgrajale joosta, aga selgub, et see ei ole väga hea variant ja nii tulen metsa tagasi - 20 sekundiline lisakaar. Kp 13 juures jooksen punktist mööda ja nii tuleb teine 20 sek viga.

Aeg 45:39, võidan Raivo Reimanit 51 sekundiga ja Ristot 1:14. Tulemused.

Pärast võistlust istun jalgratta selga ja sõidan Haapsallu. Et asja põnevamaks teha, siis ei sõida ma kohe vanale raudteetammile, vaid alustuseks hoopiski lõuna poole, Väike-Lähtru külasse ja sealt mööda hakkan mööda metsateid Haapsalu poole sättima. 1 tund ja kümme minutit, ning 31 kilomeetrit hiljem jõuan päris väsinuna Haapsallu. Rattateekond planetis.

No comments: