Saturday, May 23, 2009

Bioteek.ee

Kadri, meie üleadne (või täpsemini öeldes ületee- Kadri:)) on valmis saanud sellise toreda ettevõtmisega nagu mahekaupade veebipood Bioteek.ee. Kuidas see idee sündis, jutustab Kadri poe veebipäevikus: http://www.bioteek.blogspot.com/.

Tegin kohe proovi ja tellisin portsu piimatooteid, tüki talleliha ja Kristi küpsetatud rukkileiba küüslauguga. Reedel juba saingi enamus kaupa kätte ja lisaks veel esimese korra tellimusega kaasa kena riidest koti Bioteek.ee logoga. Tallefilee pidi saabuma järgmisel nädalal, aga see- eest lubas Kadri, et tellitud tükk lõigatakse spetsiaalselt minu jaoks:) Eks need tellimuste esitamise ja täitmise erinevad tähtajad on veidi keerulised meelde jätta, aga tegemist ei olegi ju masskaubandusega.

Kraam on aus. Leib maitses hea ja tükil ajal pole nii kollaseid mune näinud kui need Vanamatsi talu munad, mis täna hommikul omletiks said. Muidugi, toidukauba hind on suurtootjate omaga võrreldes veidi kallim (tegelt peab ausalt tunnistama, et poehindu ma päris peast ei tea, võrdlesin huvipärast hind 24.ee lehega) – aga no kaup pole ju ka võrreldav! Ja lisaboonuseks toetan tellides üht äraütlemata toredat ettevõtmist ja Eesti mahetalunikke.

Esimese kogemuse põhjal julgen soovitada küll. Hästi tehtud Kadri!

No comments: