Tuesday, May 05, 2009

trükiveakurat

Tavaliselt ma blogiveergudel tööasjust ei räägi. Aga erand kinnitab reeglit.

Nimelt, kirjutasin mõni aeg tagasi kliendi nimel üht dokumenti maksuametile, milles selgitasin, miks klient ei nõustu maksuameti seisukohtadega selles konkreetses maksuasjas. Ma ei tea mismoodi, aga mingil viisil mängis trükiveakurat mulle vingepussi ja keset seda dokumenti oli teksti sisse äkki sattunud meie blogi veebiaadress http://heitih.blogspot.com/. Ma ei tea tõesti mismoodi see võis olla võimalik, sest lugesin dokumendi enne ärasaatmist veel mitu korda põhjalikult üle.

Maksuamet mõtes poolteist kuud,  uuris, tegi hulganisti päringuid emta.ee serverist  ja täna sain otsuse, kus muuhulgas on rasvases kirjas kirjutatud järgmist:

A on  andnud selgitusi, milles on selgitathttp://heitih.blogspot.com/ud  OÜ tegevusplaane. Maksuhaldurile jääb täielikult mõistmatuks milline tõenduslik väärtus on internetiaadressil http://heitih.blogspot.com/ maare ja heitti blogil A maksumenetluses. Maksuhaldur leiab, et esitatud internetiviide on käesolevas menetluses täielikult põhjendamatu ning ei selgita  OÜ tegevusplaane.

Kallid maksuametnikud, et Teie väärtuslikku aega kokku hoida, ütlen siinkohal kohe ära, et sellel blogil ei ole antud asja suhtes tõesti mingit tõenduslikku väärtust. Nii, et edaspidi ei ole vaja tööajal enam meie blogi lugeda.

Ja siis veel: heiti kirjutatakse ühe “t”-ga. Kuid ka sellel ei ole tõenduslikku väärtust antud asjas.

1 comment:

kilpkonnatädi said...

SORRY, aga SUPERLAHE!!!