Tuesday, May 19, 2009

EMV teade

Kaur stardis [17.05.2009 10:29 (GMT +3)] Pühapäeval siis Eesti meistrivõistlused teates. Jooksen OK Võru teises võistkonnas, koos Kauri ja Jonataniga.

Kaur teeb avavahetuses hea stardi ja toob meid teatevahetusse ilusas pundis 10-ndana, kuues koht ees kõigest 4 sekundit. Joonatan teeb samuti suurepärase jooksu ja tuleb teatevahetusse kaheksandana, Ilvesest maas 37 sekundit.

090517_KALNGALERada 10.13 km ja 27 kontrollpunkti. Esimese punktiga kobistan veidi, sest poolel etapil hakkan kogemata 17-ndat punkti võtma, aga edasi läheb kenasti. Teel kolmandasse punkti hakkan ees nägema Tauno Tiiratsi selga. Viiendasse punkti teeme veidi erinevad valikud ja kuuendas punktis oleme koos. Jätkame koos kuni kümnenda punktini.

EMV teade, Kalngale [17.05.2009 10:29 (GMT +3)]Teel üheteistkümnendasse punkti kaldume vale künka otsa – Tauno saab sellest kohe aru, mina mitte. teen pooleteise minutilise lisakaare ja rohkem Taunot ei näe. KP 15 juures tekib korraks peataolek, soos olev küngas tundub kuidagi teises kohas, kui kaardil. Seisatan, korrigeerin suunda ja võtan punkti. Jätkan pisivigadega kuni pressipunktini.

Peale pressipunkti jooksen end pikal etapil vist liiga oimetuks, igatahes pean enne punkti tükk aega seisma ja ennast paika panema, nii 40 sekundit läheb kokku. Lõpu jooksen enam-vähem veatult. Kokku siis umbes 4 minutit vigu ja lõpetame poiste poolt välja joostud kaheksanda kohaga. Seitsmes koht jääb veidi kripeldama.

Kokkuvõttes võib öelda, et suurepärane võistlus minu lemmik maastikutüübil. Kuidagi ei suuda ma ennast sundida jooksma võsas ja soos, kus oksad peksavad näkku ja pidevalt on oht ennast ära lõhkuda. Aga sellised maastikud, nagu Lätis … kui veel joosta kah jaksaks.

Võru esimene võistkond saavutab korraliku, teise koha, ehkki Markus püüdis asja endale (ja teistele) põnevaks teha. [lühiraja tulemused] [teate tulemused]

1 comment:

Ti:a said...

tere, otsisin teie blogist email aadressi aga ei leidnus seda. kas saaksin selle palun aadressile tiia@blogileht.ee