Wednesday, September 19, 2007

The G3 GPS Sensor W.I.N.D.

Olen üsna kaua otsinud korralikku treeningkella, mis salvestaks ka treeningdistantsi, st. omaks GPS-i. Selliseid on turul mitmeid, aga probleemiks on olnud siiani GPS-i akude kestvus. Lõpuks ometi on Polar üllatanud meeldivalt:

We have been producing training devices for 30 years, and now we have gone one step further. Add the new G3 GPS sensor to the RS800 training system and you can push yourself to the next level of training. So now you can monitor your speed and distance across multiple sports and multiple terrains.

Find out more about the RS800 training system with new G3 at http://www.polar.fi/multisport_campaign
+ Up to 15 hours power consumption (up to 30 hours with an optional lithium battery)

See 30 tundi peaks enamusel treeningutel-võistlustel olema piisav. Tuleb vist Polar uuema vastu välja vahetada :)

6 comments:

Risto Kiilberg said...

Mul Suunto GPS pod kestab korralike patareidega (duracell plus) umbes 15h ja korralike laetavate AAA liitium akudega (sony) ka umbes 30h. Ka olen oma Suunto kellaga ülirahul, ei taha küll enam Polarit.

Anonymous said...

Eestisse peaks jõudma septembri lõpupäevadel, ehk siis oktoobri algusest võiks juba hakata saama.
Polari ja Suunto GPS-receiverite vahe seisneb ka selles, et Polar kasutab SIRF-III chipset kuid Suunto SIRF-II chipseti, mis on väiksema tundlikkusega.
Käivad jutud, et mingist hetkest alates upgrades Suunto oma GPS-podid ka SIRF-III peale, kuid pole teada kuidas seda välja lugeda.

Risto Kiilberg said...

Ei tea sirf kohta öelda, aga see Suunto on mul küll väga tundlik. Olgu kotis või põuetaskus, ikka töötab. Kui midagi Suuntos häirib, siis vast ainult suurus. Pildilt vaatan, et Polari oma tundub veidi Suuntost väiksem olevat.

Tanza said...

Ei Polari ega Suunto pod oma GPS andmete salvestamist, nad ainult vahendavad signaali ja saadavad tulemuse kellale edasi. Forerunner 205 ja 305 salvestavad ka GPS-i andmed aga aku peab umb 10h vastu, nagu foorumitest saab lugeda.

Heiti Hallikma said...

Ja kahjuks on Polaril sama puudus, mis Suuntol, nimelt ei salvesta kell koordinaatinfot, st. hiljem ei ole võimalik vaadata oma teekonda kaardilt. Peab vist veel ootama paremaid lahendusi ja kannatama oma vana, S725X-i.

Oliver said...

On keegi seda uurinud, et mismoodi Polar ProTrainer5 seda G3'e poolt korjatud GPS'i infot taasesitab? Näitab kuskile eraldi kaardile?

Kas ProTrainerile ei saaks öelda, et ajame Polari HR info ja välise GPS'i dump data omavahel kokku. Mõlemad teavad mis on täpne kellaaeg mis neid kahte seadet ühendab.

Eraldi käsi GPS'ist on vist võimalik puhast satelliidilt vastu võetud infot eraldi välja võtta. Kui saaks nüüd selle Polari tavapärasele infole juurde pookida.