Thursday, September 27, 2007

veelkord Xdream´ist ja multispordist

Mooste etapilt koju sõites kuulutasin selleks sügiseks multispordi hooaja lõppenuks. Et siis vastupidiselt eelmisele aastale jätame sel sügisel minemata Soome X- kaatole.

Noh, et on juba sellel aastal käidud ka: kõigepealt Pavasara Medības Lätis koos Pille, Ave ja Olaviga; siis vapper KAM Xdreami esimesel etapil; Soomes Olaviga Spring Adventure ; loomulikult aasta pärl: Ferrino 36h Matkasprot Ave ja Pillega; kohe otsa Xdream öine, käeluu murdnud Kati asemel tegime head koostööd Irenega; siis Raivo ja Viivi sabas Hiiltomiehet 2007 Soomes; Xdream kolmas etapp Keila Joal, kus Katit asendamas Eesti tipptriatleet Alma (sellest polegi ise jõudnud pikemaid muljeid kirjutada); Alar Siku matkaseiklus Ave ja Hele Leegiga ning loomulikult Xdreami sarja viimane, Mooste etapp.

Vahele mahtus veel näiteks kajakiretk Soomes, Tour de Arula, Eesti esimene meresüstamaraton ja palju muid suuremaid ja väiksemaid üritusi.

Heitil muidugi neile kõigile lisaks veel sekka ka Endurance Quest 2007.

Nii, et aitab küll. Panime endid seega kirja hoopis rogainile. Kuna võistkond Hallikma Adventure Team:) koosseisus stardime kahekesi, teeme rahulikult, minu tempos ja naudime sügist. Eesmärk on jäädvustada võistkonna Amburid esmaosalus ning neile finishijoonel napilt ära teha:)

Mis järgmisel aastal? Eks siis paistab...

No comments: