Thursday, September 27, 2007

piltmõistatus

Balti-Jaam

Selline silt on ühes linnas üleval. kes ütleb kuskohas? :) õige vastuse andja saab au ja kuulsuse ning äkki mõtlen mingi päris auhinna ka välja.

7 comments:

Anonymous said...

Balti jaama jalakäijate tunnelis :)

maare said...

kas ikka on?

Anonymous said...

mina nägin seda Balti jaama seinal enne tunnelisse minekut, kui seista seljaga trollipeatuse poole. millegipärast tahtsin ka pilti teha aga fotokat polnud kaasas... seal märgi all oli põõsaid ka, mis kohe kutsuvad asjale mõningaid.

Anonymous said...

Pole tõesti tunnelis. On kohe R-Kioski seinal. Kui tulla Vanalinna poolt ja siseneda sinna, kus on rongid ja algab raudtee - seal ongi.
See märk on seal juba pikka aega olnud, aga eks Balti jaama ümbrus on ka koht, kus aetakse oma loomulikke toimetusi palju kompleksivabamalt kui muidu. Mitte, et see köik väga kaunis oleks :)

Anonymous said...

Märgi asukohta ei tea aga see kivi seinas on Baltas, liiga lihtne küsimus:)

Ott

maare said...

jah, täpne õige koht OLI Balti jaamas, R-kioski kõrval seinas, kui seista seljaga trollipeatuse poole. Just OLI, sest täna hommikul illustreerivat märki enam ei olnud. Eile õhtul kui Heitiga sealt lähedalt mööda jalutasime, oli silt veel täitsa olemas, täna hommikul oli vaid: tahv 10 000 WC jaamas.

Mine nüüd võta kinni, kas kuskile (kellelgi) oli seda silti rohkem vaja või häiris see tõesti pöösasse s....vaid tegelasi? Balti jaama kontingenti vaadates viimast küll ei usu..

Anonymous said...

Suvisesel ajal ületas see silt ka tuntavalt mõne ajalehe uudisekünnise.