Monday, September 22, 2008

Michelle

Tänu Teedule, kes ei väsi vist kunagi purjekatest ja purjetamisest, õnnestus meil teisipäeva õhtul ära proovida Marko Matverele kuuluv kahvelkuunar ´Michelle´. Lugupeetud rahvakunstnik tuli ka ise kaasa ja võttis enda kanda kapteni vastutusrikka rolli. Teet oli siis esimene ja Timmo teine tüürimees ning meie, ülejäänud võtsime endi kanda madruseameti.

Tuult oli parasjagu nii palju, et kui kõik ilusad, punased purjed, Marko enda õmmeldud, üles tõmmatud, siis saime kiiruseks nii neli-viis sõlme. Seilasime siis uhkelt mööda Tallinna lahte, vaatasime ära Pikakari ranna ja põikasime sisse Lennusadamasse.

Purjeka kohta sab öelda ainult kiidusõnu, kõik säras puhtusest, läikima oli löödud iga viimane kui pinn. Tore on näha, kui keegi on hingega asja juures ja hoolib oma purjekast. Ja Marko ise oma muheda jutuga ... paremat teisipäevaõhtut on raske välja mõelda.

Pildid ja teekond muidugi kah :).

1 comment:

Unknown said...

ma olen jubemaru kade, aga teie üle hääd kormokad on vaid hea meel. vast see ei jää Michelliga viimaseks sõiduks, noh Tuut on andnud lootust :o)