Saturday, November 12, 2011

Chiang Mai

Chiang Mai

Ka laevaga alustades ei tea kunagi kuhu välja jõuad … meie jätkame lennukiga algul Helsinki – Frankfurt ja siis Frankfurt – Singapur … ilmatusuure Airbus A380-800-ga, kust 11.5 tunni jooksul näen aknast ainult lennuki tiiba. Singapuris siseneme riiki selleks, et vahetada lennujaamas terminali ja kell 21:30 alustame viimast lennuotsa Singapur – Chiang Mai.

Südaöösel jõuame hotelli, pärast seda, kui taksojuht on kõik ümberkaudsed tänavad läbi “kamminud” ja viimases hädas hotelli helistanud. Kusjuures Tai viisa vormistamine piiril toimib üllatavalt hästi.

Jätame asjad hotellituppa ja kiirustame linna, et vastu õhtut (pigem küll ööd) üks karastusjook leida. 7 eleven jääb tee peale ja seal tehakse mulle selgeks, et Chiang Mai-s saab alkoholi osta südaööni. Oleme juba valmis tagasi hotelli minema, kui kuuleme paarsada meetrit eestpoolt muusikat.

Kohale jõudes selgub, et tegu on mingi baariga, kus elav muusika … ja mitte halb. Esimesed õlled saavad tehtud, esimesed tutvused sobitatud. Baari külastajaskond on üllatavalt avatud ja ettekandjad sõbralikud, et mitte öelda familiaarsed. Tagasi hotelli jõudes on kell üsna palju.

No comments: