Friday, November 18, 2011

Nong Khiaw

Jälle terve päev ratastel … täna küll kahe peale neljal rattal. Hommikul minivan-iga Luang Namtha – Pak Mong. Siis mängime Pak Mongis sangthaew (Eesti keeles võiks olla ehk “jagatud takso”) mehega ostan-müün mängu. Hind algab 120 000 kiatist, lõpuks saame saja tuhandega kaubale. Parajasti  sel hetkel jõuab kohale Belgia paar, teeme lõpukauba 35 000 per nägu ja sõit võib alata.

Nong Khiaw-s käime läbi pea kõik majutusasutused – kus liiga väike tuba, kus liiga lärmakas ja kui siis leiame peaaegu ideaalilähedase … kusjuures wifi-ga, siis selgub, et seda saab ainult üheks ööks. Meie oleme parajasti Belglastega kokku leppinud, et peatume siin kaks ööd ja jagame siis omavahel ühe suure kohalike laeva – kogu laev maksab 1.2 miljonit, mis nelja peale jagades tundub oluliselt mõistlikum hind, kui kahe peale … seda enam, et laev on paarkümmend meetrit pikk ja ruumi on (vähemalt kahele inimesele) ebamõistlikult palju.

Lõpuks teeme kompromissi oma soovide ja saadaolevate variantide hulgas – jõevaatega (mis mulle pole üldse oluline) bungalow.

No comments: