Monday, April 17, 2006

ei tule välja!

täna töökabineti aknast välja vaadates avastasin äkki, et vabaduse väljaku keskel olev parkla on täidetud roheliste ragnsells prügiautodega, kollased vilkurid õieli. "No misvärk" - mõtlesin, meenus Kreeka prügivedajate streik ja jõudsin juba õnne tänada, et aknad lahti ei käi. (Üldiselt see mind veidi veel häirib, natuke akvaariumikala tunne on, tahaks vahepeal akna lahti teha ja tänavamüra ning kevadeõhku sisse lasta). Vaatasin üle - ükski online uudistekülg sündmust ei kajastanud. RagnSellsi veebileht ka mitte. Selge, järelikult mingi linnavalitsuse promoüritus.

Tallinna veebist selguski, et tegu on heakorrakuu avamisega. Aga sealtsamast sain veel teada, et näe - rahvast meelitatakse taas linnakodanikuks registreerima või olgem ausad - oma maksuraha linnaeelarvesse tooma. Ja jälle hakkas piinlik. No kuulge!!! "Tule põranda alt välja ..." justkui sõnum, et "kui sa pole tallinlane, siis pole sa inimene??!!"

Või siis need "auhinnad" - minu lemmik nr 1: "Võimalus teha perepiknik Botaanikaaias (enda söögiga)" - kallid inimesed, minge parem Kohila valda Pahkla külla, kus asub Eestimaa Kivide Kuningas - saate oma perele pakkuda erakordse piknikuelamuse täiesti ilma loosita ja tasuta. Otse Pahkla endise raketibaasi territooriumil "EKK seljas"!

Lemmik nr 2: "Võimalus 1 aasta jooksul registreerida abielu Raekojas (sooviavaldaja peab registritöötajale andma oma nime ja nendest inimestest tehakse eraldi loosinimekiri)" - "ilmselt mingi uus reality show," arvas Heiti. "See, kus paarid valitakse loosimise teel ..." Vabandust, aga ma ei tule välja. Niimoodi küll mitte.

No comments: