Sunday, April 02, 2006

Tervex! (vol. 2)

Tänase päeva märksõnaks on `selle hooaja esimene orienteerumine`:

Veskimetsa orienteerumiskaartHommikul käime korra Harkus ja sõidame siis Tallinna Loomaaeda, kus toimub spordi- ja tervisemessi Tervex raames orienteerumissprint. Raja pikkuseks on 3.64 km ja 18 kontrollpunkti. Orienteerumine Tallinna Loomaaias on päris tore - kindlasti pole just palju neid inimesi, kes on loomade puure näinud ka tagantpoolt :). Igatahes saab selle nelja kilomeetri jooksul pea kogu loomaaed risti ja põiki läbi joostud. Vigu punktide võtmisel igatahes teha ei õnnestu ja poolel teel saan kätte ka maare, kes jookseb täpselt sama rada. Kokkuvõttes olen Armo Hiie järel teine ja võidan isegi Randyt 21 sekundiga ja maare saab naiste klassis auhinnalise, kaheksanda koha :). Orienteerujate auks (või siis perekond Tarmakute) tuleb öelda, et selle loo kirjutamise ajal on juba tulemused koos etapiaegadega SK Tallinna Kompass kodulehel üleval. Ja kuna maare juba mainis minu udupeent Polar kella, siis mõned andmed ka sealt:

Aeg 18:48, ja tõusumeetreid 16 (päris palju, mis? :)). Keskmine pulss 170 ja max pulss 176. Selle lühikese aja jooksul sai kulutatud 380 kCal (see on 1.7 A.Le Coq õlut :)). Aga ilmselt korraldajad teadsid minu kurjadest plaanidest, blogi kirjutamise ajal väike õlu võtta, sest auhinnaks sain ma terve ploki FatBurner spordijooki :). Igatahes, korraldajate kiuste, järgmisel saunal, mis meie juures toimub pakutakse nüüd kokteili - Fat Burner viinaga :D.

Pärast orienteerumist käime Harkus pesemas ja läheme siis (soodushinnaga) messile. Ega seal messil eriti midagi huvitavat polegi, eksponente on suhteliselt vähe. Elame kaasa mamburi ja teiste langevarjurite tandemhüppele - päris hästi õnnestub, isegi maandumine :D. Maare saab endale messilt veel eriti edevad keppimise abivahendid - kokkukäivad, süsinikust käimiskepid.

No comments: