Monday, April 24, 2006

mingi kamm

Täna on päev läbi blogger.com-iga olnud mingi jama - igatahes ei õnnestunud päeval midagi upload-ida - ütleb ainult kogu aeg, et `Publishing is in progress ... Files published 0%` või midagi sellesarnast ... aga õhtul tegi sama asja vastuvaidlemata ära :).

Õhtul käisime jälle orienteerumas, seekord SK Tallinna Kompass poolt korraldataval Tallinna Sprint osavõistlusel (ja praeguseks on juba üleval lisaks protokollidele ka etapiajad ja kaardid), mis sedakorda toimub Tondil! Nimelt on start Tondi Selveri parklas ja võistlus ise vanal Tondi kasarmute maa-alal.

Kohalik elanikkond ei saa ilmselt kuidagi aru, miks nende elamute ümber selline siblimine täna toimub ... üks tüüp on end parajasti süstima asutamas, kui maare talle aru pähe paneb: `ära siia küll ennast säti, siia tuleb kohe suurem hulk rahvast` :) ... ei tea, kas tüüp eesti keelest aru sai ... Ühes kohas oli jälle kontrollpunkt pandud ühe kodutu peavarju juurde, kus tüüp parasjagu puhus lõket põlema - pann (ei julgenud vaadata mis seal sees) oli juba toiduvalmistamiseks valmis.

Aga sellises kohas, majade vahel ja vanal militaarmaastikul orienteerumine on elamus omaette ja jääme mõlemad sellega väga rahule. Maare uued orienteerumisnupud saavad korralikud ristsed - ostuga võib igati rahule jääda.

Lõpetuseks päeva tähtsaim sündmus. Palju õnne Mambur!!! Haapsallu täna tõesti ei jõudnud ...

3 comments:

Anonymous said...

Mis asjad on orienteerumisnupud ja kuidas neid kasutatakse? (Mis teha, võhiklikkus ei anna häbeneda :)

maare said...

Nupud on tegelikult orienteerumisel kasutatavate jalanõude nimi rahvakeeli:) No nagu jalgpalluritel on ainult et plassmassist mügarike otsas on veel metallist naelad. Väga mugavad maastikul jooksmiseks - ise enne ei uskunud kui korra ära proovisin.
Minu puhul võib muidugi uute nuppude soetamist veidi raiskamiseks pidada küll - ega orienteerumisoskusele nad nüüd palju kaasa ei aita, selle pean ikka ise selgeks õppima :P

Heiti Hallikma said...

Ja välja näevad nad näiteks sellised ...