Wednesday, April 12, 2006

tähtsa kultuuritegelase sünnipäev

Sain just Jaagu käest sugeda, et kirjutan siia blogisse jumal teab mida, noh spordist ja muust jamast aga Eesti Tantsuagentuuri vaimse isa ja saatejuhi sünnipäevast pole sõnagi! Tõepoolest, punastamisväärt lugu ...

Lisaks sellele, et sünnipäevalaps ise on tähtis persoon, toimus pidu pealinna parimate värskete saiade mekas - Narva kohvikus - mis tänaseni on säilitanud kaheksakümndendatest pärit sisustuse ning õhkkonna. Kui meie peole saabusime, oli pidu juba täies hoos ja algul ei tahetud meid sisse lastagi ... Kinnine pidu noh!

Kõik vabariigi tähtsamad kultuuritegelased olid kohal, samuti parima segakoori liikmed, kellede kurgust kõlas imepärane "Vaid see on armastus" (O.Ehala) ning lisaks veel mitmed muidumehed, harjuskid ja muidu toredad inimesed.

Sovetskoje Shampanja´t ning Monastõrskaja Izba´d jagus kapsapiruka ning täidetud munade kõrvale küllaga. Mõnusaks vahepalaks ning desserdiks pakkus peoperemees ka kuulsa Valtu veinitehase veel kuulsamata Rubiin veini (aastakäiku kahjuks ei mäleta). Ja ei puudunud ka singirullid ning kartulisalat.

Mõnel silmad mitte ainult ei säranud ...

Kahjuks ei lubanud järgmise päeva asjatoimetused mul kaua seda küllust nautida ning südaööks saabusime koju. Olles eelnevalt peoperemehelt kombekohaselt luba küsinud muidugi. Kauaks meeldejääv ja mällusööbiv sündmus, jään seda veel kauaks meenutama ...

No comments: