Friday, April 07, 2006

pressiteadaanne ...

Niimoodi siis ... eilne ETV 24 kirjutab:

Maksuameti peajurist Maret Ambur lahkub erasektorisse
06.04.2006 17:53

Maksu- ja tolliameti juriidilise osakonna pikaaegne juhataja Maret Ambur otsustas ameti maha panna ja asuda tööle advokaadibüroo juristina.

Amburi viimane tööpäev maksu- ja tolliametis on reedel, ta asub tööle advokaadibüroos Raidla & Partnerid, teatas advokaadibüroo ...


...

Aga üleeile käisime Kadi ja Rando juures kuulamas - vaatamas nende Uus-Meremaa reisimuljeid, st. Kadi jagas meile reisimuljeid ning Rando ja Tauts vaatasid UEFA Meistrite Liiga veerandfinaale. Rando vahetas paaniliselt telekanaleid, elades vaheldumisi kaasa FC BARCELONA - LISSABONI SL BENFICA ja TORINO JUVENTUS - LONDONI ARSENAL mängudele.

Ja otse loomulikult ... ei saa me läbi spordita ... enne reisimuljeid - jalgpalli toimus loomilikult väike jooks Trummist TTÜ sillani ja tagasi ning pärast seda saun. Rando jooksust osa ei võtnud, kuna enne jalgpalli ... käis ta loomulikult veel Saku Suurhallis kaasa elamas BC Kalev/Cramo - BK Ventspils korvpallilahingule :).

2 comments:

Parasiil said...

loodan, et tood advokaatide hulka ausust ja selget mõistust, sest üldiselt on seal osakonnas ikka asjad ikka täiesti eemaldunud loodusest ja selle seadustest.

Võta näiteks kasvõi see uudis ise, kus Raidla esindaja lihtsalt valetas, et talle on Sinu nimi võõras.

maare said...

sa ehk teed natuke advokatuurile liiga ka.. mina ei tahaks nüüd niimoodi ühe vitsaga lüüa, samamoodi räägitakse ju ka riigiametist, eks siis sealt, kust ma parasjagu tulen.. või tuleb sellest omad järeldused teha:P

aga igatahes võtan seda komplimendina kui arvad, et minu liikumine võib kuskile positiivseid ilminguid tuua:)