Tuesday, May 09, 2006

aru ma ei saa

Tallinna koduleht kirjutab (ja lisaks pasundab kogu meedia):

Tartu maantee Liivalaia-Odra tänava vaheline lõik suletakse liikluseks alates 8. maist. Seoses sellega muudetakse liiklus Kunderi tänaval kahesuunaliseks alates 29. aprillist.

Tartu maantee rekonstrueerimise käigus laiendatakse sõiduteed 2+2-rajaliseks. Ehitatakse uus trammitee, mis tuleb vasakule poole teeserva.

Pole ma veel ühtegi kaarti ega skeemi näinud, kus trammitee oleks joonistatud vasakusse teeserva ... või käivad meil ilmakaared (ja käelisused) `Linnavalitsuse poolt vaadates`.

Ja lugupeetud Linnavalitsus, ärge genereerige html koodi Microsoft Word-iga:
`<P><SPAN lang=ET><o:p></o:p></SPAN></P>`.

4 comments:

Tanza said...

Kui mälu nüüd alt ei vea, siis eilases Päävalehes oli toodud muideks uue liiklusskeemi pilt ja ka põiklõiked kuda see trammitee asetseb.

Aga küsimus on õhku visatud: kas pealinna veebileht valmib html/php koodi kirjutades Wordis???

maare said...

Päevalehes oli toodud küll. Ilus kaart oli. Trammitee oli selgelt joonistatud paremale:)

Anonymous said...

Tegelikult on selle wordiga selline lugu:

Veebileht toetab rich-text editing mode'i - st. et inimene saab uudise kirjutamisel sinna aknasse pasteda mida iganes.

Nüüd on üks uudisetootja võtnud kätte ja wordiga uudise valmis kirjutanud, seejärel võtab wordist copy ja paneb rich-text editori aknas paste - tulemuseks ongi wordi-lisanditega tekst.

See on muuseas väga levinud käitumine ning ei sisalda endas midagi hullu. Ärme hakka nõudma et ametnik teab mis asi on "wordi-html".

Muidugi

Heiti Hallikma said...

Ja mina arvasin, et sellised tag-id, nagu need o:p-d, tulevad siis, kui Wordi dokument salvestada as web page, ehk siis `kui tead juba, mis on html` ...